Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli açıklaması

Hülya Avşar'dan Meryem Uzerli açıklaması
Hülya Avşar'ın programına konuk olan Meryem Uzerli özel hayatı hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Avşar, açıklama yaptı.

Kısa Dalga - Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolüyle akıllarda yer eden Meryem Uzerli, Hülya Avşar'ın YouTube kanalındaki programına konuk oldu. Programda yaşanan diyaloglar gündem oldu. Avşar, programla ilgili açıklama yaptı.

‘Aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok’

Programda Uzerli "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok" dedi.

q9c4dgzyusx3hafml5ozg.webp

‘Neden evlenmediler seninle?’

Hülya Avşar, Uzerli'ye "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" diye sordu.

Avşar daha sonra "Yani seni niye kaçırdılar?" diye ekledi.

Meryem Uzerli, "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak" şeklinde yanıt verdi.

Avşar’dan açıklama: Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat…

Programın yayımlanmasını ardından sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Fatih Altaylı da programına konuk olan Meryem Uzerli’ye konuyla ilgili sorular yöneltti.

Sosyal medyada Hülya Avşar’ın programının gündem olmasının ardından Avşar açıklama yaptı.

Avşar, konuyla ilgili şunları kaydetti:

“Amanın de amanın şu üç dört gündür TT’ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz, ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumlarında faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar.

Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem’e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik.

Ayrıca sevgili Fatih Altaylı dediğin kadar varmış gerçekten çok güzel, çok tatlı ve çok samimi. Kıskanmadım, aksine bayıldım. Ne tesadüf ki ikimizde sohbetimize onun güzelliğinden bahsederek başlamışız. Tüm yorum sahiplerini çok öpüyorum."

ekran-resmi-2024-06-30-18-31-57.png

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli, Türkiye'de olduğu kadar Almanya'da da dikkat çeken oyuncular arasında. Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem karakteri ile dünya çapında tanındı ve birçok ödül elde etti. İki çocuğu bulunan Meryem Uzerli,'nin tam adı ise Meryem Sarah Uzerli şeklindedir.

3592676-92efb1c5fa73b3d505aea8277d42f598-1366x1366.webp

(Haber Merkezi)

Magazin