Melike Şahin konsere çıkmadı, İBB'den açıklama geldi

Melike Şahin konsere çıkmadı, İBB'den açıklama geldi
Şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul'daki konserinin iptal edildiğini açıkladı. Ancak İBB Kültür Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Şahin'in açıklanması yalanlandı ve "Gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız" denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından dün organize edilen İstanbul’daki öğretmenler için Artİstanbul Feshane’de Melike Şahin konseri organize etti. Ancak şarkıcı Melike Şahin'in öğretmenler için sahne alacağı konser iptal edildi. Saatlerce bekleyen öğretmenler ise bu duruma tepki gösterdi.

'Hem belediye hem ekibim riskli buldu'

Melike Şahin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda konserin iptal edilmesine dair "Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için... Oysaki çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle benimle hiçbir alakası yok bu aksaklığın yine de özür dilerim hayal kırıklığı için" açıklamasını yaptı.

melike-sahin.png

'İkna olmadı'

İBB Kültür Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise Şahin'in sahneye çıkmak istemediği belirtildi.

Açıklamada, "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz" denildi.

ibb.jpeg

(Kısa Dalga)

Gündem