Icardi'siz Galatasaray, galibiyete Abdülkerim'le ulaştı

Icardi'siz Galatasaray, galibiyete Abdülkerim'le ulaştı
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray sahasında Konyaspor'u 3-0 yendi. Abdülkerim Bardakcı karşılaşmada attığı 2 golle yıldızlaştı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u RAMS Park'ta 3-0 yendi.

Sarı kırmızılıların gollerini 63 ve 90+2'de Abdülkerim Bardakcı, 90. dakikada Wilfried Zaha kaydetti.

Galatasaray bu sonuçla ligde 15. galibitetini aldı ve Fenerbahçe'nin ardında averajla ikinci sırada yer aldı. Sarı-kırmızılı ekibin yedek kulübesindeki futbolcularının yaş ortalaması 20 oldu.

Sakatlıklar, cezalar ve Afrika Uluslar Kupası'na giden oyuncuları nedeniyle 7 eksiği bulunan Galatasaray, maç kadrosunda birçok gence de yer verdi.

Kulübe gençlerden oluştu

Galatasaray'ın yedek kulübesinde 32 yaşındaki Günay, 23 yaşındaki Tete, 20 yaşındaki Kazımcan, 19 yaşındaki Eyüp ile Hamza, 18 yaşındaki Baran, Ali Yeşilyurt ve Ali Turap Bülbül, 17 yaşındaki Gökdeniz ve Efe görev bekledi.

Bu futbolcuların yaş ortalaması ise 20 olarak gerçekleşti.

İlk kez Icardı'siz

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, bu sezon transferi gerçekleşmesinden sonra ilk kez bir maçta forma giymedi.

Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon şampiyonluğunda başrolü oynayan futbolculardan olan Icardi'nin bonservisi temmuz ayının sonunda alındı.

NTVSpor'un yer verdiği bilgilere göre, kadroya dahil edildikten sonra UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki Zalgiris maçında statü gereği forma giyemeyen Icardi, sonrasındaki 27 karşılaşmada da sahaya çıktı. Çıktığı 27 resmi müsabakada 17 kez fileleri havalandıran Icardi, ilk kez bir maça çıkmadı.

Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan Mauro Icardi'nin bir süre oynamamasına karar verilmişti. (Kısa Dalga)

Spor