İçişleri Bakanlığı'ndan Emin Şen açıklaması

İçişleri Bakanlığı'ndan Emin Şen açıklaması
Özgür Özel'in basın toplantısı sürerken İçişleri Bakanlığı'ndan Emin Şen ismiyle ilgili bilgi geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili önemli bir dosya açıklayacağını belirten CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de gündeme yönelik basın toplantısı düzenledi. Özel, troll'lerin başında Emin Şen isimli birinin olduğunu söyledi:

İçişleri Bakanlığı'ndan ise Özel'in iddialarına yanıt geldi. Gazetecilere iletilen bilgi notunda CHP milletvekili Özgür Özel’in basın toplantısında ismini zikrettiği Emin Şen'in devlet memuru olmadığını ve bakan müşaviri görevi de bulunmadığı belirtildi.

Ancak İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde Emin Şen'e ait sayfa olduğu ve Şen'in kişisel bilgilerinin yer aldığı görüldü. 1978 İstanbul doğumlu olduğu belirtilen Şen ile ilgili şu bilgilere yer verildi: "Türkiye'nin ilk yeni nesil iletişim çalışmalarını gerçekleştiren Emin Şen, önde gelen medya kuruluşlarında danışmanlık ve Yeni Medya eğitimleri verdi. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif rol alan Emin Şen Lisans işletme mezunu, evli ve iki çocuk babasıdır, ve Bakan Danışmanlığı görevini yürütmektedir."

Gündem