İddia: Ahmet Davutoğlu'nun Erzurumluların etkinliğine katılması engellendi

İddia: Ahmet Davutoğlu'nun Erzurumluların etkinliğine katılması engellendi
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Ahmet Davutoğlu’nun İstanbul’da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğinin açılış törenine katılmasının engellendiğini açıkladı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, İstanbul Maltepe Meydanı’nda düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri açılış törenine katılmasının engellendiğini açıkladı.

"ERZURUMLULAR SİZİN ADINIZA UTANMAK ZORUNDA DEĞİLLER”

İsa Mesih Şahin, alanda Erzurum Valisi Okay Memiş ile olan diyalogunu gösteren videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Şahin, şunları söyledi:

“Sayın Valim. Bu ülkede başbakanlık yapmış bir insana yoldan çevirmek ne devlet adabına yakışır. Ben Belma hanımla siyaset yaptım. İstanbul’da bugüne kadar böyle bir rezalet görülmemiştir. Erzurumlular sizin adınıza utanmak zorunda değiller. Bu yapılanı kınıyorum. Böyle bir rezalet yok. Size yazıklar olsun.”

Şahin paylaşımında; “Ahmet Davutoğlu’nun programa gelmesini iktidar gücüyle engellediniz ama ‘Erzurumluların gönlüne girmesini’ nasıl engelleyeceksiniz. Erzurumlu hemşerilerimiz sizin adınıza utanmak zorunda değil” açıklamasını yaptı. (ANKA)

Politika