İddia: Gaziantep'te milli maça ambulansla giden sağlık müdürü istifa etti

İddia: Gaziantep'te milli maça ambulansla giden sağlık müdürü istifa etti
Gaziantep'te oynanan milli maça, oğlu ile birlikte ambulansla stada girdiği ve maçı izlediği maç sonrası da ambulansla evine döndüğü iddiaları üzerine Gaziantep Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Vejdi Yıldız'ın görevinden istifa ettiği iddia edildi.

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile Gaziantep’te oynadığı maça oğluyla birlikte ambulansla gittiği ileri sürülen Gaziantep Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Vejdi Yıldız görevinden istifa ettiği iddia edildi.

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre, Gaziantep Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Vejdi Yıldız, bugün görevinden istifa etti.

19 Kasım 2022’de Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanan maça, Vejdi Yıldız'ın oğlu ile birlikte ambulansla stada girdiği ve maçı izlediği maç sonrası da ambulansla evine döndüğü iddiaları üzerine Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü söylenen Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nün internet sitesinde, Yıldız'ın Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak isminin yer alması devam ediyor.

Gündem