İddia: Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında mutabakat var, Özel Ağustos'ta açıklama yapacak

İddia: Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında mutabakat var, Özel Ağustos'ta açıklama yapacak
İBB Başkanı İmamoğlu'nun İstanbul için "adaylık mesajı" veren konuşmasının ardından tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ise, "Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında tam bir mutabakat var. Özel ilçe kongrelerinin bitmesini bekliyor. Ağustos ayında açıklama yapması bekleniyor" dedi.

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İmamoğlu'nun açıklamasında, Özgür Özel'in anmasıyla birlikte yapılan değerlendirmelere bir iddia ile katıldı. Gürel, şu kulis bilgilerini paylaştı:

"Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu arasında tam bir mutabakat var. Özgür Özel ilçe kongrelerinin bitmesini bekliyor, il kongrelerinin hemen öncesinde Özgür Özel kendisinin de sinyalini verdiği bir adaylık çıkışı yapacaksa değişimi ve Özgür Özel’i destekleyenler, Özgür Özel’in ağustos ayında açıklama yapması gerektiğini düşünüyor ve bu yönde de Özgür Özel’i yüreklendiriyorlar. Değişimciler kendilerinin önde olduğunu düşünüyor.
Yarın (bugün) Hacı Bayram Veli anma etkinlikleri var, Sayın İmamoğlu ve Sayın Kılıçdaroğlu bir araya gelecek bu gerilimi kontrollü şekilde yürütmeye çalışıyorlar." (Kısa Dalga)

Özgür Özel'den İmamoğlu'na teşekkür: Açıklamalarını hak teslimi olarak görüyorumÖzgür Özel'den İmamoğlu'na teşekkür: Açıklamalarını hak teslimi olarak görüyorum

Politika