İddialı başlamıştı. Show TV'den Sandık Kokusu dizisi için dikkat çeken karar

İddialı başlamıştı. Show TV'den Sandık Kokusu dizisi için dikkat çeken karar
Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi oyuncuların başrol kadrosunda yer aldığı Show TV'nin Sandık Kokusu dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi için Show TV'den flaş karar. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı oyuncuları buluşturan Sandık Kokusu dizisinin kadrosu genişleyecek.

sandik-kokusu.jpg

YENİ ANLAŞMA YAPILDI

Show TV'nin; yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi başarılı isimlerin paylaştığı yeni dizisi “Sandık Kokusu” kadrosuna bu akşam ekrana gelecek 4. bölümden itibaren Seda Türkmen de dahil oluyor.

seda-turkmen-sandikkokusukadrosunda-h41399-16bc1.jpg

Seda Türkmen, çarşamba akşamlarına hikayesi ve kadrosu ile farklı bir soluk getiren diziye Reha’nın kız kardeşi Lale Özkan olarak dahil oluyor. Dış görünüşüne, paraya önem veren Lale, hırslı bir kadındır. Onun gelişi Karsu’nun hayatını daha da zorlaştıracaktır.

Dengeleri değiştirecek merak dolu gelişmelerle ‘Sandık Kokusu’ bu akşam saat 20.00’de Show TV’de.

DİZİ 2024 YILINDA DA DEVAM EDECEK

Öte yandan ''Sandık Kokusu'' dizisinin 2024 yılında da devam edeceği öğrenildi. Dizinin Mayıs 2024 tarihinde sezon finali yapacağı konuşuluyor.

Yaşam