İhsan Şenocak: Bebek'te cinsel ilişkiye girenleri idam etmekten başka çare yok

İhsan Şenocak: Bebek'te cinsel ilişkiye girenleri idam etmekten başka çare yok
İlahiyatçı İhsan Şenocak, Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren iki kişinin idam edilmesini isteyerek Namussuzu zindanda besleyen değil, darağacında sallandıran bir nizama muhtacız" dedi.

İstanbul Bebek sahilinde dün bir kadın ve erkeğin cinsel ilişkiye girmesi gündem oldu. Polonya uyruklu olan ve 8 suç kaydı bulunan kadının (C.M.T.) ruh sağlığının yerinde olmadığı gerekçesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altında tutulmasına karar verildi.

11 suç kaydı bulunan erkeğin (Ö.K.) ise cezaevinden izinli çıktığı anlaşıldı ve tutuklanmasına karar verildi. C.M.T. ifadesinde "Dans ediyorduk" derkn, Ö.K.'nin "Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum, izinliyim, pişmanım ve tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dediği öğrenildi.

İlahiyatçı doktor İhsan Şenocak Ö.K. ve C.M.T.'nin idam edilmesini istedi. Şenocak'ın sosyal medya hesabından attığı mesaj şöyle:

“Çıplaklık çağdaşlık, fuhuş özgürlük oldu(!)İnsanlığın fıtratıyla oynandı” diyen Şenocak, devamında şu ifadeleri kullandı: “Kimse Allah’tan(cc) merhametli olamaz. Milletin gözü önünde zina yapanı, toplumu ifsat suçundan idam etmekten başka çare yoktur. Namussuzu zindanda besleyen değil, darağacında sallandıran bir nizama muhtacız.” (Kısa Dalga)

Gündem