İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan kitabı: 'Aşkınan Koşan Yorulmaz'

İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan kitabı: 'Aşkınan Koşan Yorulmaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2020, 2021, 2022 ve 2023 yılının ilk 6 ayında yaptığı çalışmalar, 4 ciltlik kitapta toplandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 yıllık çalışmalarını kitaplaştırdı.

"Aşkınan Koşan Yorulmaz" isimli 4 ciltlik kitapta Erdoğan'ın katıldığı toplantılar, açılışlar, törenler, buluşmalar fotoğraflarla anlatıldı.

DHA'nın haberine göre, ziyaretler, mesajlar, kabuller ve telefon görüşmelerinin yer aldığı kitaplarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerine de yer verildi.

Kitabın ön sözünde, "Yıllardır hayal ve hedeflerini Türkiye Yüzyılı için inşa eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına yakışan eserlerin gururuyla, yeni bir yüzyılın da vizyonunu başlattı" ifadeleri yer aldı.

İletişim Başkanlığı'ndan Erdoğan kitabı: 'Aşkınan Koşan Yorulmaz'

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yaptığı değerlendirmede, "Erdoğan'ın çalışmaların büyük bir titizlikle 4 ciltlik eser haline getirildiğini" belirterek, "Ömrünü milletine adayan, milletine sevdalı liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 yıllık tüm mesaisini kitaplaştırdık" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem