İmamoğlu: ‘Farklı anlamlara çekilmesini hayretle izliyorum’

İmamoğlu: ‘Farklı anlamlara çekilmesini hayretle izliyorum’
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüşeceklerini söyledi ve "Farklı anlamlara çekilerek yazılmasını hayretle izliyorum" dedi.

Kısa Dalga - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği ve parti içindeki mücadeleye dair gelişmeleri ele alacakları öne sürülmüştü.

Taraflar bayram boyunca sessizliklerini korurken, İmamoğlu bugün gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna yanıt verdi.

İmamoğlu görüşmeyi doğruladı

Kılıçdaroğlu ile görüşeceklerini doğrulayan İmamoğlu, "Ben, sayın önceki dönem Genel Başkanımızla Kurban Bayramı'nda kendisini arayarak bayramlaştık. Bayramlaştığımız esnada da ‘Ankara'ya da geliyorum, Türkiye Belediyeler Birliği görevinden ötürü daha sık geleceğim. Geldiğimiz esnada da olabilirse bir yemekte sohbet etmeyi arzu ederim’ dedim kendisine. O da 'Memnuniyetle' dedi. Ama şu tarih, bu tarih yok." ifadelerini kullandı.

‘Farklı anlamlara çekilerek yazılmasını hayretle izliyorum’

İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Bunun farklı şekillerde basına yansıması, hatta tarihinin, gündeminin, içeriğinin aktarılması ya da birilerinin bunu bir şekilde farklı anlamlara çekilerek yazılmasını hayretle izliyorum. Benim tek arzum var; önceki dönem genel başkanımızla aramızdaki münasebetin yanlış anlaşılmalardan uzak, samimi bir ilişkide yürüdüğünü ve bunu da bir yemek yiyerek gayet samimi bir ortamda toparlama girişimiydi." (Haber Merkezi)

Politika