İmamoğlu: Hatay'da da hakkın hukukun hakim olmasını bekliyoruz

İmamoğlu: Hatay'da da hakkın hukukun hakim olmasını bekliyoruz
Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde başarı elde eden 14 büyükşehir belediye başkanı, 21 il belediye başkanı, 337 ilçe belediye başkanı, 48 belde belediye başkanını tebrik ettiği mesajında Hatay'a dikkat çekti: "Hatay’da da devam eden sayım sürecinde hakkın hukukun hakim olmasını bekliyoruz."

Bir dönem daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından seçimi kazanan diğer CHP adaylarını kutladı.

X (Twitter) mesajında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'ı etiketleyen İmamoğlu, Hatay'daki oy sayım sürecinde hakkın ve hukukun hakim olmasını beklediklerini söyledi.

İmamoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"31 Mart Yerel Seçimlerinde başarı elde elden 14 büyükşehir belediye başkanı, 21 il belediye başkanı, 337 ilçe belediye başkanı, 48 belde belediye başkanı siyasi yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Seçilen tüm belediye başkanlarına da başarılar diliyorum. Hatay’da da devam eden sayım sürecinde hakkın hukukun hakim olmasını bekliyoruz."

Hatay'da son durum

ANKA'nın aktardığı verilere göre Hatay'da sandıkların yüzde 99'u açıldı. Buna göre AKP yüzde 44,49; CHP ise yüzde 43,99 oy oranında. (Kısa Dalga)

Politika