İmamoğlu: Kaftancıoğlu ile yol arkadaşlığımız devam edecek

İmamoğlu: Kaftancıoğlu ile yol arkadaşlığımız devam edecek
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun parti üyeliğinin düşürülmesine tepki: Demokratik ve adil bir Türkiye mücadelemizde Canan Kaftancıoğlu ile yol arkadaşlığımız devam edecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun parti üyeliğinin Yargıtay Başsavcılığı tarafından düşürülmesine tepki gösterdi. İmamoğlu, "Canan Kaftancıoğlu ile yol arkadaşlığımız devam edecektir" dedi.

İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Canan Kaftancıoğlu, Cumhuriyet Halk Partimizin İstanbul İl Başkanı ve üyesidir. Hukuk üzerinde kurulan siyasi baskıyla alınan zorlama kararlarla bu gerçek asla değiştirilemez. Demokratik ve adil bir Türkiye mücadelemizde Canan Kaftancıoğlu ile yol arkadaşlığımız devam edecektir."

Kaftancıoğlu'nun kendisi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda karara şu sözlerle tepki göstermişti: "CHP hukuk bürolarında değil Kuvayi Milliye ruhuyla savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği inanç işidir, yürek işidir, emek işidir. O inanç, o yürek, o emek bizde oldukça gerisi teferruattır… Ne demiştik? Korkularının ecele faydası olmayacak!" (Kısa Dalga)

Gündem