İmamoğlu'ndan Akşener'e yanıt: Muhatap olmayacağım

İmamoğlu'ndan Akşener'e yanıt: Muhatap olmayacağım
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Eli genel merkezde gözü başka mevkilerde” sözlerine “siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan tariflere muhatap olmayacağım” şeklinde yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Ticaret Odası(İTO) Başkanı Şekip Avdagiç’i ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine yönelik “Eli genel merkezde gözü başka mevkilerde” şeklindeki açıklamalarına yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da bir proje olduğu ya da kendi projelerine dair bir ifade edilmediği sürece bir cevap vermeyeceğini söyledi.

İmamoğlu şunları söyledi:

“İstanbul’da rakibimiz olan birçok arkadaşımıza, birçok hemşehrimize ya da siyasi parti temsilcisine, ya da onları temsilen yapılan yapılan müzakerelerde şahsıma yönelik tutarlı tutarsız, yalan yanlış, eksik fazla adı her neyse yorumlar yapılacaktır. Bu yorumları hiç muhatap almayacağım. İstanbul’a dair proje, ya da yaptığımız bir işe dönük tarif olursa elbette bunun cevabını veririm. Ama şu söylenen siyasi, muğlak, geçerliliği olmayan tariflere muhatap olmayacağım. Bunun ismi A,B partisi ya da A,B partisi lideri benim için fark etmiyor artık. Benim işim İstanbul seçimine dair 16 milyon insanımıza geçtiğimiz beş yılın hesabını vermek, gelecek beş yılla ilgili de tasarım ve tasarruflarımızı aktararak en güçlü şekilde, tarihi bir oy rekoru kırarak inşallah tekrar seçilebilmek.” (DHA)

Gündem