İmamoğlu'ndan Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Her şey çok güzel olacak

İmamoğlu'ndan Akşener'in sözlerine ilk yanıt: Her şey çok güzel olacak
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in “Aday göstermek istediğimiz arkadaşlar yeteri kadar özverili davranamadılar. Ateşten gömleği giydiremedik” açıklamasıyla ilgili “Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı Haliç Tramvayı Açılış Töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yerel seçimlerde İBB başkanlığına yeniden aday olup olmayacağı ile ilgili soruya yanıt veren İmamoğlu, "Yola çıktığımı ifade edebilirim, adayım demek hadsizlik olur. Çünkü adaylığın koşulları var. Sizi aday gösteren yapılar var, partiniz var. Ben ilçe başkanlığından gelme biriyim. Neyin nasıl ifade edileceğini bilirim. Ben yola çıktığımı ifade edebilirim. Zamanı gelince konuşulur" sözlerini sarf etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Ben İmamoğlu ve Yavaş’ın, Türk Milleti’nin çağrısına yanıt vereceğini sandım. Onlara ateşten gömleği giydirmeyi beceremedim" sözleri ile ilgili soruya İmamoğlu, "Her şey çok güzel olacak" yanıtını verdi.

Akşener ile görüşme yapıp yapmadığına ilişkin ise İmamoğlu, "Biz her zaman görüşüyoruz" dedi. (DHA)

Politika