İmamoğlu'ndan eleştirilere yanıt: Benim kulağım kötü sesleri hiç duymuyor

İmamoğlu'ndan eleştirilere yanıt: Benim kulağım kötü sesleri hiç duymuyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kendisinin 'CHP'nin eş genel başkanı' olduğu yönündeki eleştiriler soruldu. İmamoğlu "Benim kulağım kötü sesleri hiç duymuyor" yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, istifalarla sarsılan İYİ Parti ile ilgili sorulara cevap verdi. İstifalara ilişkin “Keşke olmasa…” diyen İmamoğlu “İYİ Parti demokrasi için özel bir parti. Keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapısı olsa” ifadesini kullandı.

İmamoğlu şu sözleri sarf etti:

“Hep söylüyorum, siyasi partilerin İBB adayına saygı duyuyorum. Ama ben şahsen İstanbulluların ihtiyaçları odaklı bir kampanya yürüteceğimizi dile getirdim. Bunu yapmıştık, bu seçimde daha da başarılısını yaratacağım. Sokak sokak, mahalle mahalle ilçe ilçe…”

'Benim kulağım kötü sözler hiç duymaz'

(İYİ Parti’deki istifalar hakkında) Yani hayırlısı… Yorum yapabileceğim bir saha asla değil. Bir siyasi partinin kendi iç meselesine ne yorum yaparım ne de müdahil olurum. Orada bir anlaşmazlık varsa üzüntü duyarım. Keşke olmasa… İYİ Parti demokrasi için özel bir parti. Umarım kendi içlerinde sulh içerisinde bir süreci yaşar ve yaşatırlar. Meclisimizde bulunan arkadaşların partilerinden istifa etmesi kendi kişisel kararlarıdır.”

İmamoğlu, bir gazetecinin “İYİ Parti’den hakkınızdaki ‘eş başkan’ yakıştırması hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna da “Benim kulağım kötü sözler hiç duymaz” şeklinde yanıt verdi. (Kısa Dalga)

Gündem