İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Ben gidersem her şey çok kötü olur diyorsan, güle güle; hadi evine git

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a: Ben gidersem her şey çok kötü olur diyorsan, güle güle; hadi evine git
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’a “Ben gidersem her şey çok kötü olur diyorsan, sana güle güle. Hadi evine git evine. Hanımına, çoluğuna çocuğuna hizmet et” diye seslendi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyası kapsamında Rize’ye geldi.

Millet İttifakı’nın düzenlediği mitingde konuşan İmamoğlu, seçime giren taraflardan birisinin "Biz gelince her şey çok güzel olacak” dediğini, öteki tarafınsa "Biz gidince her şey kötü olacak” dediğini söyledi. İmamoğlu, "Birisi umut veriyor, birisi korku salıyor. Umut mu kazanır korku mu?" diye sordu.

İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Allah bunların gazabından memleketi korusun. Kim giderse gitsin burası Türkiye Cumhuriyeti devleti. Siz derede kum tanesi olmazsınız bu memlekette kum tanesi… O siyasetçi gitti, bu siyasetçi geldi diye bu devlet zaafa uğrar mı? Kimler geldi kimler geçti. Herkes haddini bilecek. Hepimiz gelip geçici değil miyiz? Baki olan vatanımız, devletimiz. Ben gidersem her şey çok kötü olur diyorsan, sana güle güle. Hadi evine git evine. Hanımına, çoluğuna çocuğuna hizmet et.

“21 yıl sonra memleketin geleceğinden korkma diyemiyorsan, ben gidersem her şey kötü olur diyorsan, senin karnen sıfır. Başarısızsın. Kendin itiraf ediyorsun. O yüzde 14 Mayıs'ta millet kazanacak, bir kişinin devri bitecek." (Kısa Dalga)

Politika