İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına ayakta alkış

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına ayakta alkış
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Cumhurbaşkanı olmanız lazım” dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ayakta alkışladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı "Esenyurt Buluşması"na katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt etkinlikte yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Cumhurbaşkanı olmanız lazım” dedi. Bozkurt'un sözleri salondaki partililer tarafından ayakta alkışlandı. Ayakta alkışlayanlar arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı.

"Sahip olduğunuz yüksek adalet duygusundan dolayı"

Bozkurt'un konuşması şöyle:

"Şimdi neden siz? Ben, sizden daha çok Türkiye’yi bir arada tutacak başka bir kişi bilmiyorum. Kişisel hırslarınızdan arınmış, ülkemizin geleceğini kendi düşüncemizden daha çok önceleyen başka bir kişi de bilmiyorum. Devlet tecrübesi, SSK’da çalıştınız, Maliye’de çalıştınız, Cumhuriyet Halk Partisi’ni yönettiniz. Cumhuriyet Halk Partisi’ni yönetmek, bence dünyanın en büyük devletini yönetmekten daha zor. Dolayısıyla benim aklıma başka kimse gelmiyor. Şimdi bu sözlerin sonunda, sahip olduğunuz yüksek adalet duygunuzdan dolayı sizin Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olmanız lazım.” (Kısa Dalga)

Politika