İnci Taneleri reytinglerin zirvesine oturdu

İnci Taneleri reytinglerin zirvesine oturdu
Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'nin ilk bölümü dün akşam Kanal D'de izleyicilerle buluştu. Dizi reytinglerin zirvesine oturdu.

25 Ocak Perşembe günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total’de 1. sırada Kanal D’de izleyici ile buluşan “İnci Taneleri”, 2. sırada TV8’de ekranlara gelen “Survivor All Star”, 3. sırada ise Fox’ta yayınlanan “Hudutsuz Sevda” yer aldı.

AB’de 1. sırada “İnci Taneleri”, 2. sırada “Survivor All Star”, 3. sırada ise “İnci Taneleri” tekrar bölümü yer aldı.

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri ilk bölümüyle Total’de, AB’de ve ABC’de 1’inci sırada yer aldı.

reyting-sonuclari-25-ocak-persemb-8shu-1.jpg
reyting-sonuclari-25-ocak-
​​​​

İnci Taneleri'nin ilk tanıtımı tepki çekmişti

Dizinin ilk tanıtımında kullanılan "Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış...” ifadeleri sosyal medyada tepki çekmişti.

'Dilber dansı akımı' başladı

Dizinin "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder…" ifadesine yer verilen tanıtımında Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahneler sosyal medyada gündem olmuştu. Anadolu Ateşi’nde de eğitmen ve dansçı olarak uzun yıllar görev alan oyuncu Elif Erol’dan ders alan Hazar Ergüçlü, ‘Dilber’ için haftanın en az dört gününü ve uzun saatlerini çalışmalara ayırdığını anlatmıştı.

'Dilber' karakterinin 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şov, sosyal medyada Dilber dansı akımı başlattı. Dansı yeniden canlandıran ve farklı konulara uyarlayan kullanıcıların yanı sıra dans kurslarına da ilham oldu. Ankara'da bir dans kursu, 'pavyon dansı' olarak tabir edilen performansı öğrencilerine öğretmeye başladı. (Kısa Dalga)

Magazin