İngiltere'deki ev kirasını ödemekten vazgeçip, Türkiye'de 5 yıldızlı tatil köyüne yerleşti

İngiltere'deki ev kirasını ödemekten vazgeçip, Türkiye'de 5 yıldızlı tatil köyüne yerleşti
Bir İngiliz vatandaşı Türkiye'de her şey dahil beş yıldızlı bir tatil köyüne taşındı. Josh Kerr, bu tatil köyünün İngiltere'deki ev hayatından daha ucuz olduğunu söyleyerek bir aylık deneyimini paylaşacağını duyurdu.

24 yaşındaki Josh Kerr, Manchester'daki dairesinin kira ve faturaları için ödediği aylık 950 sterline kıyasla 944 sterline mal olan bir seyahatle Antalya, Türkiye'deki beş yıldızlı bir tesiste 28 gün geçirecek.

Bu harcamasına ise dönüş uçuşlarının yanı sıra oteldeki içecekler ve yemekler de dahil olacak. Kerr tüm bunlara ek olarak 20 derece güneş altında beş yüzme havuzuna erişime de sahip olacağı için mutlu olduğunu paylaştı.

Mail Online'daki habere göre; Josh bir TikTok videosuyla planladığı seyahati, takipçilerine şu sözlerle duyurdu: 'Komik olmaya çalışmıyorum ama kiram, faturalarım ve belediye vergisi için 950 Sterlin ödüyorum. Burada kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemekleri, içecekler ve atıştırmalıklar alıyorsunuz. İngiltere'de ne işimiz var?'

Josh'un videosu viral oldu ve 24 saat içinde bir milyondan fazla izlendi.

Klipte, bir ay boyunca istediği tüm yiyecek ve içeceklerle lüks içinde yaşayabileceği Türkiye'deki otel için rezervasyonlarını tamamladı.

Ardından online seyahat acentesinin patronları kendisiyle temasa geçti ve bavullarını toplayıp denemesi için yola koyuldu.

Kerr "Yurt dışında her şey dahil tatil yapmanın evde yaşamaktan daha ucuz olup olmayacağını merak ediyordum ve öyle olduğu ortaya çıktı" dedi.

Manchester ile oteldeki yaşamı karşılaştıran Josh sözlerine şöyle devam etti: Burada herkes çok daha mutlu. Sanırım hepsi tatilde olduğu için. (Kısa Dalga)

Gündem