Instagram'a yeni özellik: Takipçilerinize 'not' bırakabileceksiniz

Instagram'a yeni özellik: Takipçilerinize 'not' bırakabileceksiniz
Instagram yeni bir özelliği test etmeye başladı. Bu yeni özellik mesajlar kısmından takipçilerinize ‘not’ bırakmanıza olanak tanıyacak.

Instagram, takipçilerine 'not' paylaşmanızı sağlayacak bir özelliği test ediyor. Meta çatısı altında faaliyet gösteren Instagram, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak nitelendiriliyor. Bu yüzden de her geçen gün yeni özellikler uygulamaya ekleniyor.

Instagram yeni bir özelliği test etmeye başladı. webtekno.com'daki habere göre ilk olarak geçtiğimiz aylarda sınırlı sayıda kullanıcıda test edilmeye başlayan özelliğin şimdi daha geniş çapta kullanıcılarda denenmeye başladığı belirtildi.

Özellik, mesajlar kısmından takipçilerinize ‘not’ bırakmanıza olanak tanıyacak

2000'li yılların popüler mesajlaşma platformu MSN'in kişisel iletilerini andıran özellik, ‘Mesajlar’ kısmındaki arama çubuğunun hemen alt tarafında takipçilerimizi bize gösteren kısmında durum paylaşmaya olanak tanıyor. Yani, ‘Aklınızdan geçeni paylaşın’ ifadeleri yazan bölümden arkadaşlarınızla ‘not’ paylaşmak mümkün hâle geliyor.

Açıklamalara göre DM’ler kısmında kullanılacak bu durumlar paylaşıldığında takipçilerinize herhangi bir bildirim gitmeyecek. Ayrıca paylaştığınız not, yakın arkadaşlar için de paylaşılabilecek ve 24 saat sonra kaybolacak.

Teknoloji