IPhone 15'in en net görüntüleri sızdırıldı

IPhone 15'in en net görüntüleri sızdırıldı
iPhone 15 Pro ve Pro Max'in tasarımını gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı. Görüntüler Pro ailesinin yenilenen sessize alma tuşuna ışık tutuyor.

2023 Eylül'ünde piyasaya sürülecek iPhone 15 serisi hakkında yeni sızıntılar çıktı. Yeni nesil iPhone ailesi, önemli tasarımsal yenilikler ve gelişmiş kamera sensörleri ile karşımıza çıkacak. 9to5Mac tarafından, Apple iPhone 15 Pro ve Pro Max'in yeni render görüntüleri paylaşıldı.

indir.webp

iPhone 15 Pro en net haliyle görüntülendi

Donanımhaber'in derlediği bilgilere göre; Apple'ın teknik sorunlar nedeniyle iPhone 15 Pro serisi için planlanan katı hal tuşlarını rafa kaldıracağından bahsedilmişti. Ancak 9to5Mac tarafından paylaşılan görüntüler, Pro ailesinin her şeye rağmen yeni eylem düğmesine sahip olacağını gösteriyor.

iPhone 15 ve 15 Plus ise, önceki iPhone modellerinde karşımıza çıkan sessize alma tuşu koruyacak.

indir-2.webp

iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde karşımıza çıkacak yeni eylem düğmesi, Apple Watch Ultra’ya benzer şekilde ek işlevler sunacak.

Öyle ki ne kadar sert bastığınıza bağlı olarak aşağıdaki fonksiyonları yerine getireceği belirtiliyor.

Hafif basma – Kamera odaklama
Sert basma - Fotoğraf çekme
Sert basma ve basılı tutma - Video kaydetme

indir-1.webp

iPhone 15 Pro'da yer verilen kamera adasının önceki görüntülere kıyasla daha az çıkıntıya sahip olduğu da gelen detaylar arasında. Pro Max sürümü ise, 6x yakılaştırma sunan periskop lens söylentilerini doğrular nitelikle daha büyük bir çıkıntı ile ortaya çıkıyor.

Teknoloji