İş Bankası, Halkbank ve Vakıfbank derken o banka emekli promosyonunu zamlandırdı

İş Bankası, Halkbank ve Vakıfbank derken o banka emekli promosyonunu zamlandırdı
İş Bankası, Halkbank ve Vakıfbank derken şimdi de Garanti BBVA emekli promosyonunu zamlandırdı. Ocak zammı öncesi Garanti BBVA emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapıyor belli oldu

Garanti BBVA, emekli promosyonlarını zamlayan bankalar arasına katıldı. Ocak ayı öncesi yapılan zam sonucunda Garanti BBVA'nın emeklilere yapacağı promosyon ödemeleri netlik kazandı.

İş Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ardından Garanti BBVA'nın da emekli promosyonlarını artırması, emeklilere yönelik rekabetin arttığını gösteriyor. Bankaların emeklilere yönelik sunduğu avantajlar, emeklilerin tercihlerini etkileyebilecek önemli bir faktör haline geldi.

GARANTİ BBVA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Bankanın resmi internet sitesindeki açıklama şöyle:

  • Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 31 Aralık 2023’tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!

garantibankasi9992.jpg

Henüz müşterimiz değilseniz Garanti BBVA Mobil üzerinden şubeye gitmeden müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Garanti BBVA’ya taşıyarak emekli maaşı banka promosyonu ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.
Garanti BBVA müşterisiyseniz ve emekli maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız ve maaşınız üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve emekli banka promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.
Dilerseniz sadece nüfus cüzdanınız ile Garanti BBVA şubelerine giderek banka değişikliği talebinizi iletebilirsiniz.

Yaşam