İşe gitmemek için kaçırılma numarası yapan genç tutuklandı

İşe gitmemek için kaçırılma numarası yapan genç tutuklandı
ABD Arizona'da elleri bağlı ve ağzına bandana tıkıştırılmış halde bulunan gencin, işe gitmemek yalan söylediği ortaya çıkınca tutuklandı.
ABD'nin Arizona eyaletinde Coolidge şehrinde yaşayan ve  bir lastik firmasında çalışan 19 yaşındaki Brandon Soules, işe gitmemek adına kaçırılmış süsü verip polise asılsız ihbarda bulunduğunu itiraf etmesinin ardından tutuklandı.

Sputnik'te yer alan habere göre, polis 10 Şubat'ta yerel saatle 17.25 civarında demiryolu ve bir su kulesine yakın bir bölgede yaralı ve bilinci gidip gelen biri olduğuna dair bir ihbar aldı. Polisler telefonda kendilerine söylenen yere gittiklerinde elleri arkadan kemerle bağlanmış, ağzına da mor bir bandana sıkıştırılmış halde yerde yatan birini, yani Soules'i buldu.

Soules, buradaki polis sorgusunda, babasının eyaletteki çölde gömülü yüklü bir hazinesi olduğu için kaçırıldığını öne sürdü.

?Dedektifler  kamera kayıtlarını ve Soules'in telefon kayıtlarını inceleyip ismini verdiği kişilerle konuştu ama anlatılanları destekleyecek bir kanıt bulamadı. Soules'in vücudunda yaralanma emaresi olmadığı ortaya çıktı.

İfadesindeki tutarsızlıklar ortaya çıkınca  Soules, tüm hikayeyi uydurduğunu, kaçırılma ve saldırı olayının yalan olduğunu itiraf etti.  Soules, sahte ihbarda bulunmaktan 17 Şubat'ta tutuklandı.

Dünya