İslam Memiş'ten altına ilişkin yorum: 'Biriktirenler yatırımının meyvesini o gün toplayacak'

İslam Memiş'ten altına ilişkin yorum: 'Biriktirenler yatırımının meyvesini o gün toplayacak'
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram ve ons altında görülecek Zirve seviyelere dikkat çekerek yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 3 ay içerisinde altının 1.880 TL’yi göreceğine vurguladı.

Gram altının zirveyi göreceği güne işaret eden İslam Memiş’in verdiği o tarihte altın yatırımının meyvelerini toplayacağını ileri sürdü.

Gram altında 2.500 tl seviyesi test edilecek!

Küresel piyasalarda yaşanan her değişikliği Türkiye ekonomisindeki yansımasıyla değerlendiren Memiş “Gram altın 3 ay içerisinde 1880 TL seviyesini görecek” dedi ve devamında şu sözleri ekledi:

“2.500 TL rekor seviyeleri görebileceğiz. Bunu muhakkak göz önünde bulundurun.”

FED sonrası altın fiyatları

Kısa vadede ons altının geleceği seviyeye dikkat çeken İslam Memiş şu açıklamayı yaptı:

“Ons altın için 1910 dolar güçlü bir destek seviyesi ancak toparlanma gelebilir. Kısa vade için ons altın fiyatında 1910-1950 dolar direncini takip edeceğim. Ortada uzun vadede için 2000 dolar seviyesine üzerindeki rakamlar görmek mümkün.”

“2024 altının yılı olacak!”

Memiş FED’in bir faiz artırım kararı alması ile yeni yılda 2000 doların üzerine ataklar görmenin mümkün olabileceğine işaret etti.

2023 yılını “1800 TL ve 1880 TL aralığında tamamlayabiliriz” diyen İslam Memiş ileriye dönük altın görüşünü şu sözlerle aktardı:

“2024 yılında gram altın için beklediğim seviye 2500 TL. Ben bu yatay sürecin özellikle altın yatırımcısına iyi fiyatlar sunduğunu düşünüyorum.” (Kısa Dalga)

Ekonomi