İsmail Kartal hedeflerini açıkladı: Fenerbahçe 4 kupaya da talip

İsmail Kartal hedeflerini açıkladı: Fenerbahçe 4 kupaya da talip
Gazetecilerle bir araya gelen teknik direktör İsmail Kartal, “Biz 4 kupaya da talibiz. Oyun gücümüz ve kadro kalitemizle 4 kupayı da kazanabilecek güce sahibiz. 10’da 10’u, 15’te 15’i unutacağız ve bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Sözlerine milli takımı tebrik ederek başlayan Kartal, "Milli takımımızı tebrik ediyorum. Hedefine odaklanmış, forma için emek veren, formaya saygı duyan, çok yetenekli bir ekip oluştu.

Takım ruhuyla bu potansiyellerini en iyi şekilde ortaya koydular. Hedef EURO 2024'te başarılı olmak ve gruptan çıkmak. Daha da iyi yerlere gitmek. İnanıyorum bunu yapacağız" ifadesini kullandı.

16'da 16 yaptık ama yetmez

6221e235470a9b49c82aecf5.jpeg

Fenerbahçe'nin bu sezonki hedefleri ile ilgili soruya cevap veren Kartal, şu ifadeleri kullandı:

"Biz 4 kupaya da talibiz. Oyun gücümüz ve kadro kalitemizle 4 kupayı da kazanabilecek güce sahibiz.

Her zaman oyuncularıma 10'da 10'u, 15'te 15'i unutacağız ve bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağımızı söyledim. Hepsi de bunun farkına vardı. Şu anda 16'da 16 yaptık ama bence yetmez. Antrenör olarak oyuncularınıza neyi ne kadar anlatabiliyorsanız, o kadar antrenörsünüzdür. Futbolcunuzu inandırmazsanız, tatlı rekabet olmazsa, adalet olmazsa, bu başarı zaten olmaz. Biz, şu ana kadar iyi çalışıp bugüne geldik. Bir şey başarmış değiliz ama inşallah kazanacağız."

Her maçımız final gibi

Seri galibiyetlerin sayısına takılmadıklarını söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Her maçımıza en iye şekilde hazırlanıyoruz. Final gibi görüyoruz. Her şeyden önemlisi çok çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Spor