İstanbul Metro'da bir grup Tevhid bayrağı açtı

İstanbul Metro'da bir grup Tevhid bayrağı açtı. Tepkiler gelince de bir "Allah’ın kulu da karışamaz" dedi.

İstanbul’da bir grup metroda Tevhid bayrağı açarak yolculuk yaptı. Bir yolcunun tepki göstermesiyle yaşanan tartgışma sosyal medyada gündem oldu.
Gruba tepki gösteren bir kadın "Burası laik bir ülke burada bu bayrağı açamazsınız” dedi.

Grupta bulunan bir kişi bayrağı göstererek kendini savundu, “Burası Müslüman bir ülke istediğim yerde bu bayrağı açarım, hiçbir Allah’ın kulu da karışamaz” dedi.

Batman'da HÜDAPAR'lılar da Tevhid bayrağı açtı

Ayrıca bugün HÜDAPAR, Batman'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin "Selahaddin Eyyubi’nin torunları Gazze için yürüyor" sloganıyla bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Tevhid bayrağı taşıyan 2 atlı kalabalığa öncülük ederken, eylemciler sık sık "cenk, cihat, şehadet" sloganı attı.

Basın açıklamasını okuyan HÜDAPAR Sason İlçe Gençlik Kolları Başkanı İshak Aksoy, “Dünyanın gözleri önünde masum bebekler ve çocuklar, mazlum kadınlar ve sivil insanlar öldürülüyor. Ümmet bu vahşeti sadece izliyor. Gazze unutturuluyor. Susmayacağız, zulmü kanıksamayacağız ve siyonist vahşete karşı duracağız. Filistin meselesi ümmetin ortak meselesidir. Mescid-i Aksa ve Kudüs, Müslümanların ortak değeridir. Bu bilinç kaybolmamalı ve nesiller boyu diri tutulmalıdır. HÜDAPAR olarak tekrar ediyoruz; Kudüs davası davamızdır. Filistinli kardeşlerimizi tüm imkanlarımızla desteklemeye devam edeceğiz. Onlar yalnız ve sahipsiz değildir" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem