İstanbul'da bir buçuk yıl sonra konser günü

İstanbul'da bir buçuk yıl sonra konser günü
Pandemi yasaklarının esnetilmesiyle birlikte İstanbul'da dün akşam iki konser düzenlendi. Yıldız Tilbe. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava'da, Duman grubu ise Küçük Çiftlik Park'ta sahne aldı.
Müzik severlerbir buçuk yıl aradan sonra Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ndeki Yıldız Tilbe konsere akın etti. Koronavirüs tedbirleri alınarak, içeri alınan müzik severler, açık hava sahnesini doldurdu. 

Türkiye'de normalleşme süreci devam ederken ilk canlı konserler de başladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ndeki Yıldız Tilbe konseri, müzik severlerin akınına uğradı. Saat 21.00'de başlayan konser için Tilbe hayranları, saatler öncesinden gelmeye başladı. 
Konser öncesi, içeri girişlerde müzik severlerin tek tek ateşleri ölçüldü. HES Kodunun sorulduğu konser öncesinde maskesi olmayanlar, ya da yanına yedek maske almak isteyenlere de maske dağıtıldı. 

Küçük Çiftlik Park da pandemiden bu yana ilk kez konser serisi ile kapılarını müzik sevenlere açtı. Yoğun ilgi gösterilen Duman konserinin biletleri günler öncesinden tükendi. Duman, uzun bir aradan sonra İstanbul'daki ilk konseriyle hayranlarıyla buluştu.

 
Küçük Çiftlik Park sahibi ve işletmecisi Naz Kavran, "İki sezondur, bugünü bekliyoruz. HES uygulaması, ateş ölçümü ve maske kontrollerini yapıyoruz. 15 bin kişilik mekanımızı 1200 kişiye açtık" dedi.


(DHA)

Sağlık