'İstek şarkı' cinayetinde iddia: Faillerden ikisi bürokrat

'İstek şarkı' cinayetinde iddia: Faillerden ikisi bürokrat
Şarkıcı Haluk Levent, Ankara'nın Çayyolu'ndan bir mekanda çalışan müzisyen Onur Şener'in hayatını kaybettiği 'istek şarkı cinayeti'yle ilgili sosyal medyadan iddialarda bulundu. Levent saldırganların ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş olarak görev yaptığını duyurdu.

Ankara'nın Çankaya ilçesinin Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı bilmediğini söylediği için saldırıya uğradı. 3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener'i darp etti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Üç şüpheli gözaltına alındı.

Haluk Levent, saldırganların ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş olarak görev yaptığını duyurdu. Levent, "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." dedi.

Levent daha sonra "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar" şeklinde bir paylaşım daha yaptı.

ekran-resmi-2022-10-03-07-53-37.png

Gündem