İstifa çağrısı yapılan Meral Akşener bugün İYİ Parti Genel Merkezi'nde açıklama yapacak

İstifa çağrısı yapılan Meral Akşener bugün İYİ Parti Genel Merkezi'nde açıklama yapacak
Yerel seçimlerden istediği sonucu alamayan ve kendi partilileri tarafından istifa çağrısı yapılan İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün saat 14.30’da partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

Yerel seçimlerden yüzde 3.7’lik sonuç alan ve bu nedenle partilileri tarafından eleştirilerin odağında olan İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, bugün saat 14.30’da Genel Merkezde basın toplantısı düzenleyecek.

Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Prof. Dr. Bilge Yılmaz, dün akşam sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Akşener’i de istifaya çağırmıştı.

İYİ Parti kurucularından Vedat Bayram da Akşener'i sert sözlerle eleştirip kurultay ve istifa çağrısı yapmıştı.

Eski İYİ Partili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi İbrahim Özkan da sosyal medya hesabından Akşener’in kurultay kararı alarak yeniden aday olmayacağını iddia etti.

İddialar ve açıklamalar sonrası gözler İYİ Parti'ye çevrildi.

Ancak gece saatlerinde İYİ Parti’den gelen açıklamada Akşener’in bugün bir basın toplantısı yapacağı bunun dışındaki bilgi ve haberlere itibar edilmemesi istendi.

Akşener, yerel seçimler öncesinde yaptığı açıklamada başarılı olamazsa "evine döneceğini" söyleyerek istifa kararı alabileceğinin mesajını vermişti.

Akşener'in bugün 14:30'da yapacağı açıklama merakla bekleniyor. (Kısa Dalga)

Gündem