Ivana Trump'ın ölümü hakkında neler biliniyor?

Ivana Trump'ın ölümü hakkında neler biliniyor?
Amerikan basını, ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın ölümüne dair ayrıntıları yazdı. 73 yaşındaki Ivana Trump'ın ölümünden önce Türkiyeli kuaförüyle randevusuna gitmediği belirtildi.

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın New York'taki evinde 73 yaşında ölmesine dair ayrıntılar netleşiyor. Amerikan basınına konuşan polis yetkilileri, Ivana Trump'ın merdivenlerden düşmüş olabileceğini söyledi.

Resmi ölüm nedeninin bugün açıklanması beklenirken, Ivana Trump'ın New York'un Manhattan semtinin Upper East Side bölgesindeki lüks evinde merdivenden düşmüş şekilde bulunduğu belirtildi.

Amerikan basını, Ivana Trump'ın öldüğü gün Fransa'nın St. Tropez kasabasına tatile gitmek için hazırlık yaptığını ve kuaför randevusunun olduğunu yazdı.

Buna göre Ivana Trump, yıllardır saçını yapan Türkiyeli kuaförü Salih Çakırca'dan perşembe öğleden sonra için aldığı randevuya gitmedi. Randevudan saatlerden sonra da, bir çalışanı tarafından merdivenlerin altında, yerde yatar şekilde bulundu.

'KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ OLABİLİR'

İngiliz gazetesi Daily Mail'e konuşan yetkililer, Ivana Trump'ın kalp krizi geçirmiş veya merdivenlerden ölümcül şekilde düşmüş olabileceğini söyledi. Polis, cinayet ihtimali üzerinde durulmadığını da belirtti. AP ajansına konuşan iki kaynak da, ölümün kazara gerçekleştiğinin düşünüldüğünü anlattı.

Ivana Trump'ı en son gören kişilerin ise çarşamba günü evine giden yardımcısı ve asistanı olduğu belirtildi.

KUAFÖR ÇAKIRCA KONUŞTU

Türkiyeli kuaför Fatih Çakırca'nın aynı kuaförde çalışan kardeşi Salih Çakırca ise ağabeyinin Ivana Trump'ın saçını 20 yıldır yaptığını anlattı. Salih Çakırca, "Çok tatlı bir kadındı. Şoke olduk ve üzüldük. Bugün saat 2'de randevusu vardı" dedi. Çakırca, "Eylüle kadar St. Tropez'de olacağını biliyordum. Onu en son geçen cuma görmüştüm. Saçlarını yapmıştım. İyiydi, hiçbir şeyi yoktu. Çok sağlıklı ve mutlu görünüyordu. Çok tatlı, çok dostane bir kadındı" dedi.

KORONAVİRÜSTEN ÇOK KORKUYORMUŞ

Öte yandan, Ivana Trump'ın Covid-19 pandemisinde hastalanmaktan korktuğu için çok kapalı yaşamaya başladığı ve ilk kez ülke dışına çıkmayı planladığı belirtildi. Yakın arkadaşı Nikki Haskell, "Yarın St. Tropez'ye gidecekti. Bu, pandemiden beri ilk seyahati olacaktı. Virüsü kapmaktan korkuyordu" dedi. Page Six sitesine konuşan Haskell, Ivana Trump'ın pandemi nedeniyle tamamen kapalı yaşadığını ve hiçbir yere gitmediğini ekledi.

Donald Trump ve Ivana Trump 1977 yılında evlenmişti. Üç çocuk sahibi olan çift 1992'de boşanmıştı. (Kısa Dalga)

Dünya