İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ay: Akşener ısrar ederse istifa edeceğim

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ay: Akşener ısrar ederse istifa edeceğim
'Hanım koleksiyonu' ifadeleriyle tepki çeken Ömer Ay, "Ben erkeklerin birer cinsel obje olarak kullandıklarını anlatmaya çalıştım” dedi. Ay, Meral Akşener'in ısrar etmesi halinde istifa edeceğini söyledi.

Eski Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve ortaklarının eşlerini boşayarak sekreterleriyle evlendiklerini, bir ilçenin belediye başkanı ve şoförünün Y. isimli kadını paylaşamadığına ilişkin açıklamalarının ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından istifası istenen İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, "Genel başkanımız ısrar ederse istifa edeceğim" dedi.

Sözcü gazetesinden Müslüm Evci'nin haberine göre, “Henüz istifa etmedim ancak arkadaşlarla istişaremiz devam ediyor. Genel Başkanımız istifamızı istedi. Çok büyük bir mücadele veriyor. Genel başkanımızı asla üzmeyeceğim. Gerekirse istifa edeceğim. Ancak istifa etmek, İYİ Parti'yi bırakmak anlamına gelmez. Hala İYİ Parti İl Başkanıymış gibi çalışmaya devem edeceğim. Meydanı asla AK Partililere bırakmayacağım. İYİ Parti'yi Nevşehir'de birinci parti yapıncaya kadar mücadeleye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

'KADINLARI ÖTEDEN BERİ BİR İNSAN GİBİ GÖREN ANLAYIŞA SAHİBİM'

“Ben kadınlara hakaret etmiş değilim. Ben erkeklerin birer cinsel obje olarak kullandıklarını anlatmaya çalıştım” diyen Ay, “Kadınlara yaptığım bir hakaret yok. Ben kadınlarımızı son derece değerli buluyorum. Bütün kadınlarımıza da bu vesileyle saygılar sunuyorum. Ben kadınları öteden beri bir insan olarak gören, bir obje olarak görmeyen bir anlayışa sahibim." görüşünü savundu.

Gündem