İYİ Parti, Yaşar Okuyan hakkında suç duyurusunda bulunacak

İYİ Parti, Yaşar Okuyan hakkında suç duyurusunda bulunacak
İYİ Parti, "Kemal Kılıçdaroğlu'na Meral Akşener ile ilgili belgelerin olduğu bir dosya verdim" diyen Yaşar Okuyan hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili belgelerin olduğu bir dosya verdim" diyen Yaşar Okuyan hakkında suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Zorlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun Akşener'i aradığını ve iddiaların tamamen yalan olduğunu ifade ettiğinin altını çizerek "ilgili müfteri hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyumuzla paylaşmak isteriz" dedi.

'Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar'

Konuya ilişkin Halk TV'den Fikret Bila'ya konuşan Kemal Kılıçdaroğlu ise Okuyan'ın açıklamasını yalanladı. CHP lideri, "Sayın Akşener’le benim aramda bir sorun yok. Liderlerle planladığımız gibi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar. Her kesimden bu yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Okuyan ne demişti?

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan, Kanal İzmir TV'de katıldığı programda "Meral Akşener masayı dağıtırsa, kendisiyle ilgili söyleyeceklerim ve belgelerim var" demiş, "Kılıçdaroğlu'na ben bunu 1 sene önce masa kurulurken söyledim. Üç gün önce de hatırlattım ve ona bir dosya verdim. Meral Hanım ile ilgili bir dosya verdim. O kullanmayacak onu ben kullanacağım" iddiasında bulunmuştu.

Gündem