İYİ Parti'de istifa savaşları bitmiyor... İbrahim Özkan da Uslu'yu yalanladı

İYİ Parti'de istifa savaşları bitmiyor... İbrahim Özkan da Uslu'yu yalanladı
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun, İYİ Parti’den istifa eden İBB meclis üyelerinden birinin, başka bir ildeki meclis üyesini arayarak istifa etmesini ve kendisini CHP'li bir yöneticiyle görüştüreceğini söylemesi üzerine, İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet Uslu ve İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan birbirlerini yalanladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun bugün basın açıklaması yaparak, İYİ Parti’den istifa eden İBB meclis üyelerinden birinin, başka bir ildeki meclis üyesini arayarak istifa etmesini ve kendisini CHP'li bir yöneticiyle görüştüreceğini söylediğini iddia etti.

Çanakkale Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet Uslu da, sosyal medya hesabından, başka ildeki meclis üyesini arayan kişinin İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan olduğunu ve Özkan'ın bizzat kendisini aradığını ifade etti.

Kendisini arayan İbrahim Özkan'ın, Kürşad Zorlu'nun da ifade ettiği gibi, kabul etmesi durumunda kendisini CHP'li bir yönetici ile görüştüreceğini ifade ettiğini de belirten Uslu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Zorlu, nezaketen tarafların adını zikretmese de İbrahim Özkan’ın arayarak toplu istifaya davet ettiği Çanakkale Meclis üyesi ve Çanakkale İl Yönetim Kurulu Üyesi benim. Başka kişilerin aranıp aranmadığı konusunda bilgim yoktur. Kendisi bunu kabul etmem halinde CHP’li üst düzey bir yetkiliyle görüşme ayarlayacağını iletmiştir. Konu tarafımda derhal gerekli organlarımızla paylaşılmıştır."

uslu.jpg

Whatsapp görüntüsüyle yalanladı

İYİ Parti’den istifa eden İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan ise, Uslu’nun paylaşımını alıntılayarak iddiaları Whatsapp görüntüsüyle yalanladı.

"Görüşme talebi kendisinden geldi"

Whatsapp konuşmasını paylaşan Özkan, Zorlu'yu da etiketleyerek, “İlgili meclis üyesinin dün akşam bana attığı mesajı kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Muharrem Erkek beyle görüşme talebi kendisinden gelmiştir.” ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem