İYİ Partili Ağıralioğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili sözlerine CHP'den tepki

İYİ Partili Ağıralioğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili sözlerine CHP'den tepki
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı "endişemiz var" açıklamasına CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, tepki gösterdi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığı için "kazanamaz endişeniz var mı?" sorusuna, "Evet, endişemiz var" yanıtını vermişti.

Ağıralioğlu'nun sözlerine CHP'den tepki geldi.

İLK TEPKİ: "KRALDAN ÇOK KRALCILIK"

Ntv'nin haberine göre, Ağıralioğlu'nun sözleri Millet İttifakı'ndan tartışmalara neden oldu.

Ağıralioğlu'nun bu açıklamasına CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Cumhurbaşkanlığı sistemini yok etmek için birlikte kararlı bir şekilde yürüyen ve genel başkanların kararlı tutumunu zaafiyete uğratacak hiç bir söylem doğru değildir'' diye konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da Ağıralioğlu'nun o açıklamasına "Kraldan çok kralcılık" diyerek tepki gösterdi.

"DOĞRULARI SÖYLEMEK ZORUNDAYIM"

Gelen eleştirilerin ardından Ağıralioğlu yeni bir açıklama yaparak, sözlerine açıklık getirdi. Ağıralioğlu, ''Kraldan çok kralcı değil de doğruları söylemek zorundayım'' diyerek seçmen davranışlarının iyi analiz edilmesi gerektiğini vurguladı.

TARTIŞMAYA GÜLTEKİN UYSAL DA KATILDI

Tartışmaya Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılarak, "Kılıçdaroğlu kazanabilir mi?" sorusuna ‘’Kemal Bey’in kazanabileceğini düşünüyorum’’ cevabını verdi.

Politika