İYİ Partili Dikbayır önce ‘Millet 5'ten büyüktür’ dedi, sonra paylaşımını sildi

İYİ Partili Dikbayır önce ‘Millet 5'ten büyüktür’ dedi, sonra paylaşımını sildi
İYİ Partili Ümit Dikbayır, "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o…” açıklaması yaptı, ardından "Millet 5'ten büyüktür" diye ekledi. Ancak "Millet 5'ten büyüktür" paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Millet İttifakı’nı oluşturan 6 partinin liderleri bugün Saadet Parti ev sahipliğinde toplandı.

Toplantının ardından 6 parti liderinin imzasıyla “Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz” açıklaması yapıldı.

Kısa Dalga’nın kulislerden aktardığına göre, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu isminde uzlaşıldığı, ancak İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kararı partisinin yetkili kurullarına götürmek için süre istediği belirtilirken, İYİ Partili isimden dikkat çeken bir paylaşım geldi.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sosyal medya hesabından, "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o…” açıklaması yaptı.

Dikbayır, ayrı bir paylaşımda da "Millet 5'ten büyüktür" diye ekledi.

whatsapp-image-2023-03-02-at-21-35-47.jpeg

Ancak Dikbayır, "Millet 5'ten büyüktür" paylaşımını kısa süre sonra sildi. (Kısa Dalga)

Politika