İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan Nagehan Alçı'ya: "Lüzumsuz söylemlerle yurttaşları germe"

İYİ Partili Durmuş Yılmaz'dan Nagehan Alçı'ya: "Lüzumsuz söylemlerle yurttaşları germe"
İYİ Partili Durmuş Yılmaz, gelecek seçimlerde kan akabileceğini söyleyen Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya "Demokrasiye inan yeter, lüzumsuz söylemlerle yurttaşları germe" diye tepki gösterdi.

Eski Merkez Bankası Başkanı ve İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, sosyal medya hesabından Nagehan Alçı’nın “Kan akabilir, tansiyon çok yükselir” cümlelerinin yer aldığı videoyu paylaştı.  Yılmaz şunları söyledi: “Olacak olanı mı, olması istediğini mi söylüyor; bilmiyorum. Bildiğim şey istanbul örneğinde de olduğu gibi her şey sandıkta uhunetle ve suhunetle yurttaşlar tarafından çözümlenecektir. Demokrasiye inan yeter, lüzumsuz söylemlerle yurttaşları germe.”

Nagehan Alçı, Haber Global'de yayımlanan ve Buket Aydın'nın sunduğu Tarafını Seç programında seçim süreci için "Kan akabilir, tansiyon çok yükselir, sokaklardaki gerilimi kontrol edemezsiniz. Bunun sorumlusu hepimiz oluruz. O yüzden ben hem muhalefet hem iktidara muhakkak bir orta yol bulup, bir an önce, seçimlerden önce bir uzlaşı zemini yaratmaları çağrısında bulunuyorum. Bunun için hatta yalvarıyorum" demişti. 

Gündem