İYİ Partili Kavuncu’dan silahlı saldırıya tepki: ‘Beni kendinle uğraştırma’ tehditlerinin sonucu

İYİ Partili Kavuncu’dan silahlı saldırıya tepki: ‘Beni kendinle uğraştırma’ tehditlerinin sonucu
Partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik saldırıya tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Kavuncu, "Nefret dilinin, hakaretlerin, ‘beni kendinle uğraştırma’ tehditlerinin sonucu budur" dedi.

İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik silahlı saldırıya tepki gösterdi.

Kavuncu, saldırının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tehditlerinin bir sonucu olduğunu savundu.

Kavuncu,” İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımız kurşunlandı. 2023 Türkiye’sinde; nefret dilinin, hakaretlerin, ‘beni kendinle uğraştırma’ tehditlerinin sonucu budur. Bu ülkenin en büyük beka sorunu, bu nefret dilini yaygınlaştıran zihniyettir! Her şeye rağmen yılmayacağız” dedi.

Erdoğan ‘beni kendinle uğraştırma’ demiş, Akşener ‘Silivri soğuk değil’ diye yanıt vermişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik “Beni kendinle uğraştırma” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin “tehdit” olduğunu belirten Akşener ise dün Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yaptığı açıklamada, Erdoğan’a şöyle yanıt vermişti:

“Sayın Erdoğan'ın beni tehdidinin üçüncüsü bu. 31 Mart seçimlerinde bu bayanı hapse gönderirim dedi. Ben de elime çantayı hazırladım, buyur bilader dedim. Birinci tehdit buydu. İkincisi, Rize'de ey gelin hanım görürsün gününü dedi, Rize'de bir sürü yanlış iş oldu. Bunlar iyi günlerin demişti bu ikinci tehditti. Şimdi de beni kendinle uğraştırma diyor. Ben buradayım, adresim belli, evimiz bastınız, partimin adresi belli. Çantam elimde, benim için Silivri soğuk değil, buyurun Recep Bey.” (Kısa Dalga)

Gündem