İYİ Partili Koray Aydın: Siyasi cinayetler konusunda bizim de duyumlarımız var

İYİ Partili Koray Aydın: Siyasi cinayetler konusunda bizim de duyumlarımız var
İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ““Siyasi suikastlar yapılacağı konusunda bizim de aldığımız duyumlar var, eğer böyle bir planlama varsa başta ülkeyi yönetenler olmak üzere ileride bunun hesabını vermek zorunda kalır ağır bir bedel öderler, çok acı sonuçlar doğurur” dedi.

İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın siyasi cinayetler yapılacağı konusunda kendilerinin de duyumları olduğunu söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta siyasi cinayetler olabileceği yönündeki açıklamasını Sözcü’den Ruhat Mengi’ye değerlendiren Koray Aydın, şunları dedi:

“Siyasi suikastlar yapılacağı konusunda bizim de aldığımız duyumlar var, eğer böyle bir planlama varsa başta ülkeyi yönetenler olmak üzere ileride bunun hesabını vermek zorunda kalır ağır bir bedel öderler, çok acı sonuçlar doğurur. Bunun mümkün olmadığını düşünüyorum.”

Koray Aydın, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Muhalefet partilerinin iktidar olmak istemeyi akıllarına getirmemeleri onlar için iyi olur” sözlerine ilişkin de şunları dedi:

“Tehdit amacıyla söylüyorsa 4 seneden beri tehdit edilen bir İYİ Parti var, İYİ Parti bunu yemez, geri adım atmaz, tam tersine daha da motive olarak yoluna devam eder. Başka amaçla söylediyse biz o amacı bir türlü çözemedik. Belki de dili sürçmüştür, ne dediğini kendisi de anlayamamıştır.”

Gündem