İYİ Partili Ömer Ay'dan yolsuzluk açıklaması: Yeni hanımlar alıyorlar, hanım koleksiyonu yapılıyor

İYİ Partili Ömer Ay'dan yolsuzluk açıklaması:  Yeni hanımlar alıyorlar, hanım koleksiyonu yapılıyor
İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski belediye başkanı Hasan Ünver ve ortaklarını yolsuzluk yaptığı iddiasını şöyle anlattı: "Ortaklarının dördü de eski hanımlarını boşadı, yeni hanımlar aldı. İl Özel İdare Başkanımız, hanım koleksiyonu yapıyor. Bir belediye başkanı ile şoförü bir kızı paylaşamıyorlar."

İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski Belediye Başkanı Hasan Ünver ve iş ortaklarını yolsuzluk yapmakla suçlarken kullandığı ifadeler dikkat çekti. Ünver'in iş ortaklarının dördünün de 'yeni hanımlar' aldığını belirten Ömer Ay, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün, şoförü ile bir kadın yüzünden husumetli olduğunu ileri sürdü. İl Genel Sekreteri Gürbüz Dinç için de 'dördüncü veya beşinci hanımını aldığını' belirterek "Adeta hanım koleksiyonu yapıyor" ifadesi kullandı.

Ömer Ay'ın iddiaları kadar cinsiyetçi söylemi de sosyal medyada tepki çekti.

Ömer Ay'ın açıklaması şöyle:

"Hasan Ünver'in iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Yeni hanımlar aldılar. Genelde sekreterlerini aldılar. Şimdi büyük bir ilçemizin belediye başkanı (Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ü kastediyor) ile şoförü, Yıldız isimli bir kızı paylaşamıyorlar. Whatsapp'tan yazışmalarını Twitter'da okumuşsunuzdur. Yıldız'ı belediye başkanı mı kahve içmeye götürecek, Halil mi götürecek tartışıyorlar.

Artı İl Özel İdare başkanımız (İl Genel Sekreteri Gürbüz Dinç'i kastediyor) dördüncü veya beşinci hanımını aldı. Adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partililerle karşı karşıyayız."

NEVŞİN MENGÜ: MELEK MOSSO AHLAKIMIZI BOZUYOR!

Gazeteci Nevşin Mengü, Ömer Ay'ın açıklamalarını "Melek Mosso ahlakımızı bozuyor!" notuyla paylaştı. Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahne alacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konseri İslamcıların tepkisi üzerine dün iptal edilmişti. Tepkilerin nedeni ise Melek Mosso'nun bir konserinde kadınlara yönelik söylediği şu sözlerdi:

"Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun" (Kısa Dalga)

Politika