"İYİ Parti'yi FETÖ kurdurttu" diyen AKP'li Cahit Özkan hakkında suç duyurusu

"İYİ Parti'yi FETÖ kurdurttu" diyen AKP'li Cahit Özkan hakkında suç duyurusu
İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, İYİ Parti için “FETÖ’nün kurdurttuğu partidir” diyen AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “Onlar da bilirler ki bizim ömrümüz FETÖ denilen alçak terör örgütü ile mücadele ile geçmiştir. Bizim kumaşımızdan FETÖ’cü çıkmaz. Bizim kumaşımızdan terör örgütü üyesi çıkmaz. Cahit usta başka kapıya, buradan sana ekmek çıkmaz” dedi. (GÖRÜNTÜLÜ)

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, İYİ Parti için “FETÖ’nün kurdurttuğu partidir” diyen AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “Onlar da bilirler ki bizim ömrümüz FETÖ denilen alçak terör örgütü ile mücadele ile geçmiştir. Bizim kumaşımızdan FETÖ’cü çıkmaz. Bizim kumaşımızdan terör örgütü üyesi çıkmaz. Cahit usta başka kapıya, buradan sana ekmek çıkmaz” dedi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk ve partililer, Ankara Adliyesi’ne giderek; katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti için "FETÖ’nün kurdurttuğu parti" diyen AKP Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında "hakaret, iftira, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yetkin Öztürk, Adliye önünde şu açıklamayı yaptı:

“ÜLKEYİ GÜLMEYE BİLE HASRET BIRAKTILAR: Bu iktidar vatandaşı gülmeye bile mahkum etti. Artık insanlar gülemez hale geldi. Ama iktidar mensupları dünyanın en iyi icadı olan aynaya bakmaktan bir haber. Fütursuzca, mesnetsizce, alçakça ve şerefsizce partimizin kurucularına tüm üyelerine FETÖ terör örgütü yakıştırması yapmıştır.

HOCA EFENDİSİNE SALYA SÜMÜK AĞLAYARAK GÜZELLEMELER YAPIYORDU: Cahit Özkan hepimiz biliyoruz ki FETÖ’ye güzellemeler yaparak ulusal basında bol bol fotoğraflar vererek mülakatlar vererek o dönemki hoca efendisine salya, sümük ağlayarak güzellemeler yapan birisiydi. O dönemin FETÖ’cü hâkim ve savcılarına sözde hukukçu olan bu arkadaş güzellemeler yapıyordu. Cahit Özkan denilen şahıs bir dönemin usta sihirbazı Mandrake’ye bile rahmet okutur hale geldi. Nasıl mı geldi? Bu arkadaşlar FETÖ ile iş tutuyorlar, FETÖ ile koyun koyuna oluyorlar, FETÖ ile her işi yapıyorlar sonra bir bakıyorsunuz pirüpak oluyorlar. ‘Allah bizi affetsin’ deyip kenara çekiliyorlar.

VATANDAŞ SİHİRBAZLIK NUMARALARINI YUTMAMAKTADIR: Düne kadar lebaleb kongreler yaparken sunucu soruyor; ‘Cahit bey salonlar tıklım tıklım. Pandemi sizin kongrelerinizden dolayı artıyor gibi görünüyor. Bu konuda ne düşünceniz nedir?’ diyor. ‘Efendim siz de gazetecisiniz. Orada yatay çekim var. Çekim hilesi var. Aslında salonlar boş’ diyor. İşte arkadaşlar artık vatandaşın bıçak kemiğine dayanmıştır. Vatandaş kendilerinin sihirbazlık numaralarını yutmamaktadır.

BİZİM KUMAŞIMIZDAN FETÖ’CÜ ÇIKMAZ: Bunların ana sebepleri nedir biliyor musunuz? Ben Ankara İl Başkanıyım Allah çalışana verir. Gece gündüz çalıştık. Şu an da Ankara’da İYİ Parti’nin oy oranı yüzde 21’i geçti. Sancıları, yakıştırmaları bu. Onlar da bilirler ki bizim ömrümüz FETÖ denilen alçak terör örgütü ile mücadele ile geçmiştir. Bizim kumaşımızdan FETÖ’cü çıkmaz. Bizim kumaşımızdan terör örgütü üyesi çıkmaz. Cahit usta başka kapıya, buradan sana ekmek çıkmaz.

SUNİ GÜNDEMLERİNİZE KARNIMIZ TOKTUR: Sen git Denizli’nin perişan olan esnafının çilesiyle yorul. Gidebiliyorsan yüreğin yetiyorsa Denizli’de çık bakalım sanayici, esnafa, üreticiye. Esnaf kan ağlıyor şu an da. Suni gündemlere karnımız toktur. İYİ Parti sayın Genel Başkanımız liderimiz Meral Akşener Anadolu’yu karış karış gezmektedir. Bizler de Ankara’yı ilçeleriyle karış karış geziyoruz. Taşra 15 ilçemizde dokunmadığımız bir tek yer kalmamıştır. Alnımız ak vatandaşımız ile buluşuyoruz. Cahit Özkan sen git yüreğin yetiyorsa Denizli’deki o feryat eden esnaf ile buluş, konuş.

SAVCILAR VE HAKİMLER ARTIK YETER DEMELİ: Böyle suni gündemlerle birilerine kendini şirin görünmek, bu tür müptezelliklere sana artık bu konu da prim vermeyecektir. Allah nasip ederse biz adalete güveniyoruz. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye’nin 81 ilinde 950 ilçesinde yaptığı bu suç duyurularında biz şuna inanıyoruz, adaletin terazisi şaşmayacaktır. Bu konuda devletinin savcılarının ve hakimlerinin vicdanlarının sesi olacaklarını, vatandaşın sesi olacaklarını ve artık yeter demeleri gerektiğini inanıyoruz.” (ANKA)

Gündem