Sel felaketinin ardından İzmir'de yoğun çalışma

Sel felaketinin ardından İzmir'de yoğun çalışma
İzmir'de iki yurttaşın yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası yaralar sarılıyor. Gece boyunca trafiğin su baskını nedeniyle kitlenen noktaları açıldı, ev ve işyerlerini su basan yurttaşlar da güne temizlikle başladı.

İzmir'de iki yurttaşın yaşamını yitirdiği sel felaketi sonrası yaralar sarılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çabasıyla gece boyunca trafiğin su baskını nedeniyle kitlenen noktaları açıldı, ev ve işyerlerini su basan yurttaşlar da güne temizlikle başladı.

Metrekareye 126 kilogram yağış düşmesiyle dün hayatın durma noktasına geldiği İzmir'de sel felaketinin izleri siliniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece boyunca trafiğin su nedeniyle tıkanan noktalarını açtı. Altınyol'daki su birikintileri giderilirken, sabah saatlerinde trafikte çok ciddi bir yoğunluk yaşanmadı. 2 bine yakın su baskını ihbarı sonrası geniş çaplı bir çalışma başlatılırken, işyerlerindeki sular tahliye edildi, Kemeraltı Çarşısı ve Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde ve kentin birçok noktasında esnaf da temizliğe başladı.
(ANKA)




 

 



Gündem