Jada Pinkett Smith: Oscar'da atılan tokat evliliğimi kurtardı

Jada Pinkett Smith: Oscar'da atılan tokat evliliğimi kurtardı
Amerikalı Oyuncu ve şarkı yazarı Jada Pinkett Smith, 94. Oscar Ödülleri töreninde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Will Smith'in attığı tokadın 'evliliğini kurtardığını' söyledi.

Jada Pinkett Smith, 2022 Oscar töreninde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatın evliliklerini kurtardığını söyledi.

Daha önce ilişkilerinin kötüye gittiğini ve ayrılık aşamasında olduklarını açıklayan Pinkett Smith, tokadın ardından Will Smith'e olan bağlılığını anladığını ve ilişkilerini kurtardıklarını belirtti."Bunu 'kutsal tokat' olarak adlandırıyorum" diyen Pinkett, "Tokadın ardından pek çok olumlu şey geldi" diye konuştu.
Ünlü oyuncu, Will Smith'in tokat olayındaki savunma refleksinin ilişkilerini güçlendirdiğini düşünerek, "30 yıldır birlikteyiz, yeni biri gelse bile ikimiz de hiçbir yere gitmiyoruz. Biz birbirini kollaması gereken ve her zaman da öyle kalacak bir aileyiz. Bazen bunu görebilmeniz için bir kriz yaşanması gerekir" dedi.

Ne olmuştu?

94. Oscar Ödülleri töreninin en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Smith, geçen yıl mart ayında tüm dünyada canlı yayınlanan törende sahneye çıkarak Rock'a, eşi hakkında bir şaka yaptığı için tokat attı. Smith'in 10 yıl boyunca Oscar törenlerine katılması yasaklandı. (Kısa Dalga)

Magazin