Amazon'un sahibi Bezos, Datça'da restoranda 3,5 milyon TL hesap ödedi

Amazon'un sahibi Bezos, Datça'da restoranda 3,5 milyon TL hesap ödedi
Nişanlısı Lauren Sanchez ile Türkiye'de tatil yapan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos Datça'da yemek yediği restoranda 100 bin euro hesap ödedi.

Kısa Dalga - Amazon'un kurucusu, CEO'su ve başkanı Jeff Bezos, geçen yıl nişanlandığı Lauren Sanchez ile Datça'da konuk ettiği restoranda 100 bin euro hesap ödedi.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, 500 milyon dolarlık "Koru" adlı lüks yatı ile Bodrum'a demirleyen Jeff Bezos, nişanlısı ve dostlarıyla Fethiye Göcek'in koylarında tatilini sürdürüyor.

Bezos ve nişanlısı, yatlarında konuk ettikleri yakın dostlarıyla önceki akşam Datça'daki D Maris içindeki Akdeniz ve Fransız mutfağı ağırlıklı yemek sunan bir restoranda yemek yedi.

Bezos'un gece sonunda 100 bin euroya (3,5 milyon TL) yakın bir hesap ödediği öğrenildi.

Belediyeden Bezos'a davet

Datça Belediyesi ise, haberi paylaşarak Bezos'a seslendi. Belediye'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Sevgili Bezos, Marmaris'te yediğiniz yemeğin tutarını, sanki Datça'da yemişsiniz gibi yazmışlar. Sizi Belediyemize ait Halk Lokantası'nda misafir etmek ve gerçek Türk Mutfağı'nı tattırmak isteriz. Datça Bademli Damat Tatlımızın tadına doyamayacağınıza eminiz" denildi.

ekran-resmi-2024-07-09-13-21-33.png

(Magazin Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin