Jennifer Lopez'in hayatı belgesel oldu: Halftime

Jennifer Lopez'in hayatı belgesel oldu: Halftime
Jennifer Lopez'in hayatı belgesel oldu. 14 Haziran'da Netflix'te yayınlanacak ‘Halftime’ adlı belgesel, prömiyerini 8 Haziran'da New York'taki Tribeca Film Festivali'nde yapacak.

Ben Affleck ile 17 yıl sonra yeniden başlayan ve evliliğe giden ilişkisiyle gündemden düşmeyen Jennifer Lopez'in hayatı belgesel oldu. 14 Haziran'da Netflix'te yayınlanacak ‘Halftime’ adlı belgesel, prömiyerini 8 Haziran'da New York'taki Tribeca Film Festivali'nde yapacak.

NTV'deki habere göre Lopez'in pop ikonu olarak anılacağı belgeselde Super Bowl'a, Joe Biden'ın törenindeki performansına ve filmlerine değinilecek. Lopez, belgesel haberini geçtiğimiz günlerde, belgeselin resmi afişiyle birlikte duyurdu. Lopez, "Bu sadece başlangıç" diye yazdı.

‘Halftime’ adlı belgeselin tanıtımında, “Lopez’in sahne arkasındaki hayatına samimi bir bakış sunarken, ekrandaki ve dünyanın dört bir yanındaki sahnelerdeki performanslarından Super Bowl gösterisine Lopez’in dünya çapında cesaretli ve kararlı bir ikon olduğunu vurguluyor.

Dünya