'Jesus'a gösterilmeyen tavır bize gösteriliyor'

'Jesus'a gösterilmeyen tavır bize gösteriliyor'
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Adana Demirspor maçının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor'u konuk ederken karşılaşmadaki tartışmalı pozisyonlardan biri 44. dakikada Adana Demirspor oyuncusu Emre Akbaba ve Dries Mertens arasında yaşandı. Belçikalı oyuncunun yerde kalmasıyla iki takımın oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

Devre arasında Galatasaray, sosyal medyadan "Yeter artık" açıklamasını yaptı. Maç sonu ise Erden Timur kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

'Artık yeter'

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, şunları söyledi:

"İlk 10 haftada aynı şeyi yapmıştık, TFF'ye iletmiştik. İlk 10 hafta bize VAR yasağı vardı şimdi kırmızı kart yasağı var. Milli maç arası sonrası puan farkını azaltmak için belli ki böyle bir şey yapıldı. 3 haftadır üst üste geliyor. Galip gelmemiz bir şeyi değiştirmiyor. Birçok açıklamalar yapılırken, kendi camiamızdan baskı yapılırken konuşmadık. Belli ki bu masa başı işi gerçekten var. Türk futbolunu ne denli ayak altına alırsanız alın bir cezası olmuyormuş. Jesus'a gösterilmeyen tavır, en önemli göstergesidir. Artık canımıza tak etti. Puan farkının açılması istenmiyor belli. Bundan sonra elimizdeki her şeyi açıklayacağız. Şunu bilin ki Galatasaray camiası, taraftarı şampiyonluk için birleştik." (Kısa Dalga)

Spor