Johnny Depp-Amber Heard davası: Bay Depp'in penisini görsem mutlaka hatırlardım

Johnny Depp-Amber Heard davası: Bay Depp'in penisini görsem mutlaka hatırlardım
ABD'de gündem olan Johnny Depp ile Amber Heard'ün boşanma davasında eski korumanın tanıklığı mahkeme salonundaki herkesi güldürdü.

İki yıl evli kaldıktan sonra boşanan ve tarafların birbirine tazminat davası açtığı Johnny Depp-Amber Heard davası ABD'nin en çok konuşulan konuları arasında girdi. Sözcü'nün aktardığına göre dün mahkemede Johnny Depp’in eski koruması Malcolm Connolly ifade verdi. Çiftin ilişki hakkında konuşan ve Avustralya’da gerçekleşen bir kavga ile ilgili gördüklerini anlatan Connolly, çiftin ilişkinin başında çok mutlu ve çifte kumrular gibi olduğunu söyledi.

Mahkemeye Zoom üzerinden katılan Connolly, Depp ile Heard arasında 2015’te Avustralya’daki evlerinde gerçekleşen kavga ile ilgili de konuştu. Heard, tartışma sırasında Depp’in penisini çıkararak tuvaletini yaptığını iddia etmişti.

Connolly, bu iddiayla ilgili olarak “Eğer Bay Depp’in penisini görsem hatırlardım” dedi. Bu sözler mahkeme salonunda kahkahaya sebep olurken, son dönemde asık suratlı bir şekilde mahkeme salonunda görülen Depp de gülümsemesini tutamadı. Heard’ün ise kaskatı kesildiği kayıtlara geçti.

35 yaşındaki Amerikalı oyuncu Amber Heard, 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı ünlü aktör Johnny Depp’ten şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Boşanmalarının ardından 58 yaşındaki Depp, kendisine iftira attığını iddia ettiği eski eşi Heard’e 50 milyon dolarlık dava açmıştı.

Davayı kaybeden Depp’in, bu olayın ardından kariyeri ve kamuoyu önündeki imajı ciddi şekilde sarsıldı. Heard da, Depp’e 100 milyon dolarlık yeni bir davayla karşılık verdi. Davanın ilk duruşması Virginia, ABD‘deki bir mahkemede görüldü.

12 Nisan'da başlayan davanın altı hafta sürmesi bekleniyor.

Yaşam