Joker için geri sayım başladı: Lady Gaga'ya övgü dolu sözler

Joker için geri sayım başladı: Lady Gaga'ya övgü dolu sözler
Joker: İkili Delilik" için geri sayım devam ediyor. Lady Gaga'nın filmdeki performansına övgü yağdı.

Kısa Dalga - Arthur Fleck’in hayatına odaklanılan Joker filminin devam halkası olan "Joker: Folie à Deux" (Joker: İkili Delilik) 4 Ekim 2024'te gösterime girecek.

Filmin hikayesine dair bilgi verilmese de Joker'in müzikal elementlere sahip drama türünde bir film olacağı belirtildi.

Filmde Harleen Quinzel / Harley Quinn karakterine Lady Gaga hayat verecek. Son olarak Margot Robbie'nin canlandırdığı karaktere Gaga'nın nasıl bir yorum getireceği ise merak ediliyor.

Setten gelen görüntülerin ardından Gaga'nın nasıl bir performans sergileceği merak konusu olmaya devam ederken filmin oyuncu seçiminden sorumlu Francine Maisler, Gaga'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Gaga'nın oyunculuğu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Maisler "Gaga cidden çok iyi. Aklınızı başınızdan alacak. Lady Gaga'yı ben önermemiştim. Benim fikrim değildi. Yönetmen onu seçti. Ama şunu söyleyebilirim ki çok şaşırtıcı bir oyuncu! Gözlerimle gördüm ve çok şaşırdım" dedi.

Francine şöyle devam etti:

"Yani hepimiz onun "A Star is Born"da neler yapabileceğini gördük. Ama bu… Cidden çok iyi. Joaquin aklınızı başınızdan alıyor ama ona ayak uydurabilmesi ve gerçek olabilmesi onun iyi olduğunu gösteriyor." (Kültür Sanat Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Kültür Sanat