Jorge Jesus'dan Ali Koç açıklaması: Çıkan iddiaları yalandı

Jorge Jesus'dan Ali Koç açıklaması: Çıkan iddiaları yalandı
Fenerbahçe'den geçtiğimiz günlerde ayrılan teknik direktör Jorge Jesus'un bugün bazı basın organlarında söylediği iddia edilen Ali Koç'a ilişkin sözlerine Jesus'un avukatından yalanlama geldi.

Fenerbahçe'den geçtiğimiz günlerde ayrılan teknik direktör Jorge Jesus basına Ali Koç'la ilgili verdiği iddia edilen röportaja ilişkin Jesus kanadından açıklama geldi.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Jorge Jesus "Bugün hakkımda çıkan ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştirdiğime dair yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İstanbul'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir röportaj vermedim." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'te yer alan haberde, Portekizli çalıştırıcının “Buraya gelene kadar her şey çok güzeldi, sonra zaman içerisinde bazı sözlerin yerine getirilmediğini gördüm. Taraftarla karşı karşıya kaldığım günler oldu. Islıkladıkları, yuhaladıkları oyuncuları benim getirdiğimi düşünüyorlardı. Böyle bir şey yok. Transferlerin çoğu başkan tarafından gerçekleşti. Devre arasında oyuncu istedim ‘Para yok’ dendi. İkinci gelen teklife hemen cevap vermedim. ‘Samandıra ve transfer sende’ dedi. İnanmadım. Çünkü daha önce vadettiklerini hiç yerine getirmedi. Bu yüzden kalmamın bir anlamı yoktu. Güvensem kalırdım. Ayrıldığım için üzgünüm” dediği iddia edilmişti. (Kısa Dalga)

Spor