Jorge Jesus'un ses kayıtları ortaya çıktı: Burada hava soğuk, Mayıs'a kadar bekleyin...

Jorge Jesus'un ses kayıtları ortaya çıktı: Burada hava soğuk, Mayıs'a kadar bekleyin...
Sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık kontrat imzalayan Jorge Jesus'un Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan sonra konsantrasyon kaybına uğradığı iddia edilirken, Sarı Lacivertli yönetimin krizi çözme adına Portekizli teknik adamla sık sık toplantı yaptığı belirtildi. 3 kulvarda da yoluna devam eden Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın ses kayıtları ortaya çıkarken, ünlü yorumcu Yağız Sabuncuoğlu'nun bu kayıtları sosyal medya hesabından paylaşması camiada şok etkisi yarattı.

Sevilla karşısında 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku yaşandı. Sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli teknik direktör hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ülkesinin basına konuşan Portekizli teknik direktör ayrılık sinyali verdi. Öte yandan Portekizli teknik adamla ilgili Portekiz basınında yer alan haberler dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Jorge Jesus'un adı sık sık Brezilya Milli Takımı ve ülkenin dev kulüpleriyle anılıyor. Portekizli teknik adam ülkesinden Gabriel Reis'ın Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya'ya dönme ihtimali hakkındaki soruyu yanıtladı.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun paylaştığı ses kayıtlarına göre Jorge Jesus'un "Paparazzo Rubro-Negro" sosyal medya hesabına yaptığı açıklamalar Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı.

Türkiye'ye, Fenerbahçe'ye uyum sağlayamadığını söyleyen Jesus, Mayıs ayını işaret ederken "Brezilya'ya dönmek için 2 ay daha burada kalmak zorundayım' diye konuşuyor.

68 yaşındaki antrenörün 'Türkiye çok soğuk' ifadeleri Ali Koç cephesinde yeni teknik direktör arayışlarını başlattı.

(Kısa Dalga)

Spor